ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΚΥΛΩΝ

Στόχος του προγράμματος εκπαίδευσης στη Βασική Υπακοή Σκύλου, είναι η δημιουργία ενός κώδικα επικοινωνίας, ανάμεσα στον άνθρωπο και τον σκύλο, ο οποίος θα αποτελέσει την βάση για την αρμονική συμβίωση τους.

Κατά την διάρκεια λοιπόν του προγράμματος Βασικής Υπακοής, ο σκύλος μας θα μάθει:

 1. Να είναι υπάκουος και χαρούμενος
 2. Να ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα μας
 3. Να μην τραβάει σε σκάλες ή να πετάγεται απο την πόρτα (σπιτιού ή αυτοκινήτου)
 4. Να μας περιμένει σε ένα σημείο της επιλογής μας
 5. Να μην τραβάει και να μην τρώει ότι βρίσκει στον δρόμο
 6. Να μην πηδάει άσκοπα πάνω μας ή τους γύρω μας
 7. Να μην γαβγίζει άσκοπα και  να μην κάνει ζημιές
 8. Να μπορεί μείνει μόνος του στο σπίτι  όποτε χρειάζεται (stress αποχωρισμού)
 9. Να είναι κοινωνικός  και να μας ακολουθεί οπουδήποτε (καφέ, διακοπές,κλπ.)

 

Ο ιδιόκτητης μαθαίνει   να καταλαβαίνει την συμπεριφορά του σκύλου του και    βασικές αρχές συμβίωσης (τουαλέτα σκύλου, παιχνίδι, φροντίδα,  υγιεινή κλπ) και εκπαιδεύεται μαζί με το σκύλο του.

Επίσης αν επιθυμεί ο ίδιος υπάρχει δυνατότητα να εκπαιδευτούν μαζί του όλοι όσοι ζούν και ασχολούνται με τον σκύλο συγκάτοικοι ή μέλη της  οικογένειας. Μεγάλη σημασία και προσοχή δίνουμε στα Ομαδικά Μαθήματα και στην κοινωνικοποίηση, τα οποία πραγματοποιούνται σε ασφαλείς και κατάλληλα εξοπλισμένους  χώρους στο πάρκο κοινωνικοποίησης σκύλων του Ε.Κ.Ε.Σ.

Μετά το τέλος εκπαίδευσης υπάρχει ισόβια υποστήριξη από την σχολή μας για θέματα συμπεριφοράς του σκύλου  που μπορεί να προκύψουν όπως  από διάφορες αλλαγές στην ζωή του σκύλου όπως μετακόμιση, ερχομός ενός παιδιού ή ενός άλλου σκύλου, αλλαγή συμπεριφοράς μετά από μία αρρώστια κλπ).

 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Βασική Υπακοή μπορεί να ξεκινήσει από τον τέταρτο μήνα της ζωής του κουταβιού και με την προϋπόθεση ο σκύλος να είναι  πλήρως εμβολιασμένος. Υπάρχει βεβαίως  η  δυνατότητα να ξεκινήσει και σε μεγαλύτερες ηλικίες αρκεί να έχει αξιολογηθεί πρώτα με το Τέστ Συμπεριφοράς και Χαρακτήρα.  > Περισσότερα εδώ <

 

 1. Εκπαίδευση Σκύλων με επισκέψεις στο χώρο του Ε.Κ.Ε.Σ
 2. Εκπαίδευση Σκύλων κατ οίκον, εκπαίδευση σκύλων στον χώρο σας
 3. Συνδυασμός εκπαίδευσης σκύλων στο  σπίτι και επισκέψεις  στο χώρο του Ε.Κ.Ε.Σ.

 

Η επιλογή του προγράμματος, ο ακριβής  αριθμός μαθημάτων  καθώς  και η ακριβής χρονική διάρκεια  ορίζεται  μαζί με τον ιδιοκτήτη μετά από  την αξιολόγηση του σκύλου και  των συνθηκών που ζεί ο ιδιοκτήτης με τον υποψήφιο μαθητή και υπάρχει  δυνατότητα   διαμόρφωσης  του προγράμματος  ανάλογα με τον χρόνο και την εμπειρία που διαθέτει ο ιδιοκτήτης  καθώς και από το επίπεδο συνεργασίας ή αντίληψης του σκύλου.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εκπαίδευσης ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ σε σχέση με τον δικό σας σκύλο, επικοινωνήστε μαζί μου, στο 210-98 44 772 ή μέσω φόρμας email,  που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

ΜΕΝU

a

ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ

FACEBOOK PAGE

ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ

BLOG | ΝΕΑ