ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ - ΦΟΒΙΕΣ

Προβληματική συμπεριφορά σε ένα σκύλο, δεν έχουμε ξαφνικά!

Ξαφνικά μπορούμε να έχουμε με κάποιο σόκ, ίσως με κάποιους κρότους - κροτίδες (βλέπε Πάσχα) και ο σκύλος να γίνει φοβικός.

 

Επίσης απο απώλεια κάποιου προσώπου, ή αρρώστια ως ενήλικος, ακόμα και κάποιος χωρισμός και ο τσακωμός που βγαίνει ξαφνικά, μεταδίδεται στον σκύλο. Διαφορετικά η προβληματική συμπεριφορά χτίζεται μέρα με την μέρα. Σκυλιά που έχουν προβληματικές συμπεριφορές συμβαίνει απο τους εξής λόγους:

 

  1. Κακοποίηση (ξύλο για τιμωρία, στέρηση τροφής) απο κουτάβια
  2. Καλομαθημένα. Του κάνουμε όλα τα κέφια.
  3. Απόλυτη ελευθερία. Κάνει ότι θέλει.

 

Είναι ακριβώς όπως και ένα παιδί. Γιαυτό και λένε "το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις".

 

Αν λοιπόν έχουμε προβληματικές συμπεριφορές όπως να λερώνουν μέσα στο σπίτι, να γίνονται επιθετικά, να δαγκώνουν εμάς ή τρίτους, καταλαμβάνουν ολο το σπίτι και δεν μας αφήνουν σε ησυχία, γαυγίζουν, φωνάζουν, κάνουν ζημιές, τότε θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας και χωρίς καμία χρήση βίας και με αναζήτηση των αιτιών αυτής της συμπεριφοράς του σκύλου, ταυτόχρονα με ειδική εκπαίδευση σκύλου και ιδιοκτήτη, επέρχεται η διόρθωση συμπεριφοράς.

 

Πάντα βέβαια κατόπιν του ειδικού Τέστ Χαρακτήρα και Αξιολόγηση Συμπεριφοράς, και στην συνέχεια ενημέρωση για την επιτυχία του προγράμματος.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα  ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, σχετικά με τον δικό σας σκύλο, επικοινωνήστε μαζί μου, στο 210-98 44 772 ή μέσω φόρμας email,  που θα βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

ΜΕΝU

a

ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ

FACEBOOK PAGE

ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ

BLOG | ΝΕΑ