ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

Τα Ομαδικά Μαθήματα Βασικής Υπακοής και Εξάσκησης έχουν σκοπό την κοινωνικοποίηση των σκύλων, την βελτίωση της απόδοσης τους, μέσα από πολλά ερεθίσματα, την αντιμετώπιση φοβιών και προβληματικών συμπεριφορών και την προσαρμογή τους στο να συνυπάρχουν με άλλους σκύλους.

 

Επίσης, είναι ευχάριστα για τους σκύλους, γιατί υπάρχουν πολλές ασκήσεις που εκτελούνται μέσα από παιχνίδι με άλλα σκυλιά. Γι αυτό το λόγο μπορούν να συμμετέχουν και σκύλοι-μαθητές που έχουν τελειώσει πριν πολύ καιρό την εκπαίδευση και είναι μεγάλοι σε ηλικία.

 

Είναι ένας τρόπος στο να ελέγχεται η ποιότητα της εκπαίδευσης αλλά και να βλέπουμε τους παλιούς μας μαθητές.

 

Τα μαθήματα αυτά πραγματοποιούνται σε προγραμματισμένες ημερομηνίες εντός και εκτός Σχολής Ε.Κ.Ε.Σ (λεωφόρους, πάρκα, πλατείες, παραλίες) και περιλαμβάνουν ομαδικές ασκήσεις, από πολύ απλές έως πολύ δύσκολες, ανάλογα με το επίπεδο του σκύλου και το στάδιο εκπαίδευσης του.

 

  • Περισσότερες πληροφορίες, Ημερομηνιές και Ώρες διεξαγωγήςγια τα Ομαδικά Μαθήματα Εξάσκησης Υπακοής μπορείτε να βρείτε στο ΕΚΕΣ Blog (click εδώ)

Φωτογραφίες από Ομαδικά μαθήματα εξάσκησης & δράσεις μέσα απο το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων. Η σειρά εμφάνισης είναι τυχαία και ανά ημερομηνία ανεβάσματος στο αντίστοιχο άλμπουμ φωτογραφιών του Facebook.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

ΜΕΝU

a

ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ

FACEBOOK PAGE

ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ

BLOG | ΝΕΑ